Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

După ce a anticipat în 2015 arestarea primarului Oprescu, Turcescu anunță că urmează să vină DNA și după Firea. 

Pe 1 septembrie 2015, cu câteva zile înainte de reţinerea lui Sorin Oprescu, Robert Turcescu pe atunci jurnalist anunța: „În prima săptămână din septembrie va fi arestat cel mai mare „peşte” de până acum”. Pe 6 septembrie, Oprescu a fost prins în flagrant de luare de mită a sumei de 25.000 de EURO iar Turcescu a confirmat că la el se referea.

Acum deputat PMP, Robert Turcescu, consideră că Robert Negoiță este ”capul de cal” lăsat de băieții din Sistem în patul Gabrielei Firea pentru a-i transmite că ”au lăsat-o din brațe”, făcând probabil referire la scena bine-cunoscută din filmul Nașul.

 ”Știți de ce e nervoasă Firea după „trădarea” lui Negoiță? Nu plînge de dorul lui, va asigur! Alta e problema: semnalul dat de Negoiță e, de fapt, semnalul dat de niște băieți din Sistem care au susținut-o sa ajungă in fruntea Primăriei si i-au ținut si spatele vreme de citiva ani buni. Și „baietii” au anunțat-o- si o anunta aproape in fiecare zi! – ca au lasat-o din brate. Ieri Negoiță, miine Baluta, poimiine vine DNA… Asa se scrie istoria!
De-asta vorbeste Firea de faptul ca s-a apasat un buton nuclear impotriva ei, doar nu credeti ca Negoiță singur e capabil sa produca vreo fusiune si s-o duca pe madamă la implozie! Negoiță e doar mesagerul public, e capul de cal pe care i l-au lasat in pat „băieții”.
Luati-va popcorn, in ritmul asta madama cred ca renunta la o noua candidatură…”, scrie Robert Turcescu.

Robert Turcescu este singurul jurnalist care s-a demascat că a fost ofițer sub acoperire în presă, scrie  Curentul .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa