TVR a renegociat contractul cu Disney şi va difuza "Anatomia lui Grey", filme şi seriale de animaţie - VIDEO

TVR a renegociat contractul cu Disney şi va difuza "Anatomia lui Grey", filme şi seriale de animaţie - VIDEO

Televiziunea Română a renegociat contractul încheiat în 2009 cu compania Walt Disney Limited pentru serialul "Anatomia lui Grey", urmând să difuzeze şi un pachet de programe din catalogul companiei Disney, care va include animaţii clasice, precum "Bambi" şi "101 dalmaţieni".

TVR a renegociat contractul cu Disney şi va difuza "Anatomia lui Grey", filme şi seriale de animaţie - VIDEO (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

Pentru a face faţă situaţiei fără precedent, Societatea Română de Televiziune (SRTv) a renegociat mare parte din contractele de achiziţii programe, majoritatea partenerilor înţelegând situaţia financiară extrem de dificilă în care se află SRTv, informează TVR.

Astfel, Televiziunea Română a reuşit ca, pe parcursul ultimilor ani, să renegocieze contractul încheiat în 2009 cu compania Walt Disney Limited pentru serialul "Anatomia lui Grey". În noile condiţii contractuale, SRTv beneficiază, fără costuri suplimentare, şi de un pachet generos de programe din catalogul companiei Disney. Lista titlurilor selecţionate a fost avizată recent de Comitetul Director al SRTv, aceasta reprezentând ultima etapă a renegocierii contractului, precizează Televiziunea Română.

Începând cu grila de primavară, pentru o perioada de 5 ani, pe lângă serialul "Anatomia lui Grey", sezoanele 8-12, telespectatorii vor putea urmări pe posturile TVR şi o selecţie variată, ce acoperă toate genurile de film (filme de ficţiune de lungmetraj, filme de animaţie, miniserii). Pelicule recompensate cu Oscar, BAFTA, Globul de Aur sau premiate la alte competiţii internaţionale de film vor putea fi văzute în anii următori la TVR 1 şi TVR 2, după cum afirmă TVR.

Animaţia clasică Disney, care n-a mai fost difuzată la TVR de peste 10 ani şi care reuneşte titluri precum "Bambi", "101 dalmaţieni", "Frumoasa şi bestia", "Pisicile aristocrate", "Doamna şi vagabondul", se va regăsi în grilele de programe ale posturilor publice de televiziune, mai spune televiziunea publică.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro