TVR a renegociat contractul cu Disney şi va difuza "Anatomia lui Grey", filme şi seriale de animaţie - VIDEO

TVR a renegociat contractul cu Disney şi va difuza "Anatomia lui Grey", filme şi seriale de animaţie - VIDEO

Televiziunea Română a renegociat contractul încheiat în 2009 cu compania Walt Disney Limited pentru serialul "Anatomia lui Grey", urmând să difuzeze şi un pachet de programe din catalogul companiei Disney, care va include animaţii clasice, precum "Bambi" şi "101 dalmaţieni".

TVR a renegociat contractul cu Disney şi va difuza "Anatomia lui Grey", filme şi seriale de animaţie - VIDEO (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

Pentru a face faţă situaţiei fără precedent, Societatea Română de Televiziune (SRTv) a renegociat mare parte din contractele de achiziţii programe, majoritatea partenerilor înţelegând situaţia financiară extrem de dificilă în care se află SRTv, informează TVR.

Astfel, Televiziunea Română a reuşit ca, pe parcursul ultimilor ani, să renegocieze contractul încheiat în 2009 cu compania Walt Disney Limited pentru serialul "Anatomia lui Grey". În noile condiţii contractuale, SRTv beneficiază, fără costuri suplimentare, şi de un pachet generos de programe din catalogul companiei Disney. Lista titlurilor selecţionate a fost avizată recent de Comitetul Director al SRTv, aceasta reprezentând ultima etapă a renegocierii contractului, precizează Televiziunea Română.

Începând cu grila de primavară, pentru o perioada de 5 ani, pe lângă serialul "Anatomia lui Grey", sezoanele 8-12, telespectatorii vor putea urmări pe posturile TVR şi o selecţie variată, ce acoperă toate genurile de film (filme de ficţiune de lungmetraj, filme de animaţie, miniserii). Pelicule recompensate cu Oscar, BAFTA, Globul de Aur sau premiate la alte competiţii internaţionale de film vor putea fi văzute în anii următori la TVR 1 şi TVR 2, după cum afirmă TVR.

Animaţia clasică Disney, care n-a mai fost difuzată la TVR de peste 10 ani şi care reuneşte titluri precum "Bambi", "101 dalmaţieni", "Frumoasa şi bestia", "Pisicile aristocrate", "Doamna şi vagabondul", se va regăsi în grilele de programe ale posturilor publice de televiziune, mai spune televiziunea publică.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...