TVR, sufocată sub presiunea publicului: David Popovici va putea fi urmărit, live, la televiziunea de stat

TVR, sufocată sub presiunea publicului: David Popovici va putea fi urmărit, live, la televiziunea de stat

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) a făcut marele anunţ pe pagina de Facebook. Mondialele de nataţie de la Budapesta se vor trasnmite, în direct, şi în România.

„David Popovici se vede la TVR1! Postul naţional transmite semifinalele şi finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de la Budapesta.

Astăzi, de la ora 19:00, în studioul TVR 1, se vor discuta toate detaliile de la Campionatul Mondial de nataţie, iar semifinalele cursei de 100 de metri liber, unde David Popovici este printre favoriţii la aur, se vor vedea începând cu 19:25. Marea finală va fi mâine (n.r. – miercuri), 22 iunie, tot pe TVR1, cu începere de la ora 19:20, anunţă postul naţional printr-o postare pe Facebook.

David Popovici va concura diseară, de la ora 19:31, în semifinalele probei de 100 m liber din cadrul Campionatului Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 m, ediţia Budapesta 2022.

Calificat în penultimul act cu cel mai bun timp din serii, 47.60 secunde, David a fost repartizat în cea de-a doua semifinală şi va concura pe culoarul al patrulea“, scrie pe pagina de Facebook a FRNPM.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…