U Craiova 1948 - Rapid 1-0. Derby încheiat cu un scandal uriaș la vestiare

U Craiova 1948 - Rapid 1-0. Derby încheiat cu un scandal uriaș la vestiare

U Craiova 1948 a reușit să câștige la limită confruntarea de pe teren propriu cu liderul Superligii, Rapid. În cea de-a zecea etapă, formația antrenată de Adrian Mutu a ratat șansa de a se desprinde în fruntea clasamentului.

U Craiova 1948 - Rapid 1-0. Derby încheiat cu un scandal uriaș la vestiare

A fost un meci plin de tensiuni atât pe teren, cât și în tribune. În plus, la finalul partidei, în zona vestiarelor tensiunile au continuat și spiritele s-au încins. Suporterii giuleșteni au răbufnit și în tribune unde s-a dezlănțuit haosul. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. Săpunaru a fost implicat într-un scandal în drumul spre vestiare. Au intervenit jandarmii și la vestiare pentru a-i calma pe jucători ca lucrurile să nu gegenereze.

Adrian Mititelu a explicat de la ce a pornit scandalul între jucători.

"Am fost informat că acest Sapunaru fugea după un anume suporter, pe nume Poștașu. Eu nu vă confirm, eu vă transmit ce mi s-a spus. N-a făcut nimeni nimic, eu am vrut să previn accidentul. Acel meleu era format 70-80% din bodyguarzii lui Rapid. Dacă nu era amicul meu, probabil că Sapunaru îl omora. O spun la figurat. Nu l-a luat nimeni de gât pe Săpunaru, nu știu ce imagini ați văzut.

Erau mai multe persoane acolo, se străduiau să nu se întâmple ceva. Dar pe amicul meu l-au băgat în colț și l-au înghesuit acolo. Când să plec, m-am trezit că începe iureșul, pe care tocmai vi l-am povestit. Ce naiba, Săpunaru e arhicunoscut, are momente frecvente când explodează, după aia îi pare rău", a explicat Mititelu, potrivit Digisport.

Unicul gol al meciului din Craiova a fost marcat Sidibe după pasa lui Gabi Iancu. Reușita fost validată cu ajutorul VAR după ce inițial arbitrul a anulat golul pe motiv de ofsaid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...