Ucraina: General rus ucis într-un atac al forțelor ucrainene la Berdiansk

Ucraina: General rus ucis într-un atac al forțelor ucrainene la Berdiansk

Forțele ucrainene aflate în plină contraofensivă l-au ucis într-un atac nocturn pe generalul-locotenent rus Oleg Yuryevich Tsokov în orașul Berdiansk, un important oraș portuar din regiunea Zaporoje din sud-estul Ucrainei, scrie Kyiv Post.

Zaporoje FOTO: Gettyimages

Informațiile sunt confirmate pe canalul Telegram al primarului din Mariupol și pe contul de twitter al lui Peter Andryushchenko, consilier în cadrul Ministerului de Interne al Ucrainei

Generalul Tsokov era sancționat de către Uniunea Europeană pentru „participarea sa la războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei ”, a fost ucis într-o lovitură cu rachete pe timpul nopții în orașul Berdyansk.

În septembrie, generalul Oleg Yuryevich Tsokov, aflat la comanda Diviziei 144 a Armatei a 20-a de arme întrunite, a fost rănit într-un atac al artileriei ucraineane asupra cartierului său general de lângă Svatove, aflat în regiunea ocupată Luhansk . Ulterior el a fost evacuat la Sankt Petersburg pentru îngrijiri medicale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?