Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

Fotografiile nud sunt o formă de artă cu puterea de a strânge bani pentru armată. Cel puțin aceasta este filozofia din spatele mișcării Teronlyfans, fondată de artista ucraineană Anastasiya Kuchmenko, în vârstă de 26 de ani, și de Nastya Nasko, originară din Belarus, în vârstă de 23 de ani, potrivit Kyiv Independent .

Lupta cu nuduriFoto: kyivindependent.com

Teronlyfans este o combinație de două cuvinte - Forța de apărare teritorială a Ucrainei, o ramură a forțelor armate ucrainene creată în lunile care au precedat invazia Rusiei, și Onlyfans - o platformă online unde abonații plătesc pentru a vedea conținut pentru adulți.

De la începutul invaziei la scară largă a Rusiei, aproape 40 de voluntari, bărbați și femei, s-au alăturat mișcării, strângând aproximativ 700.000 de dolari pentru armata ucraineană.

Fondatorii săi vor să fie foarte clari cu privire la un lucru: Teronlyfans nu este pornografie. În afară de imagini nud, unii voluntari trimit fotografii cu clavicule, picioare sau brațe.

Există oameni, inclusiv ruși, care critică eforturile de strângere de fonduri ale Teronlyfans, dar membrilor săi nu le pasă. Ei spun că ajută armata ucraineană.

"Teronlyfans dovedește că nudurile pot fi frumoase și utile și că a face oamenii de rușine pentru fotografiile lor nu are niciun sens", a declarat Oleksandra, care a strâns peste 14.000 de dolari cu nudurile sale de când s-a alăturat Teronlyfans.

Cum funcționează

Voluntarii de la Teronlyfans găsesc de obicei "donatori" pe Twitter sau Instagram. Ei nu au voie să accepte bani în propriile conturi bancare - donațiile trebuie să fie trimise direct către o campanie de strângere de fonduri sau o organizație ucraineană verificată, inclusiv Come Back Alive, Azov Regiment, Fondul umanitar internațional sau Grădina Zoologică Mena.

Înainte de a trimite fotografii erotice, voluntarii solicită o confirmare a transferului de bani. La început, ei verificau manual fiecare chitanță de donație, ceea ce era necesar deoarece unii donatori trimiteau o chitanță la diferite fete pentru a obține mai multe fotografii. Acum, Teronlyfans are propriul robot care face acest lucru în mod automat.

O altă regulă este să se stabilească limite. Donatorii nu le pot dicta fetelor cum să pozeze sau ce părți ale corpului să arate.

"Noi nu suntem lucrători sexuali care îndeplinesc dorințele oamenilor. Atunci când cumperi prăjituri la un târg de caritate, nu faci nicio cerere suplimentară. Iei ceea ce ți se oferă și ajuți țara", a declarat Nasko într-un interviu.

De asemenea, cei care doresc să se alăture Teronlyfans trebuie să îndeplinească mai multe cerințe: să aibă o audiență mare pe rețelele de socializare și să aibă experiență în realizarea de fotografii nud. În prezent, organizația nu recrutează în mod activ voluntari, potrivit lui Nasko.

"Ei înțeleg cum funcționează mișcarea noastră și pot fi de încredere", a declarat ea pentru Kyiv Independent .

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa