Uite ce poze a pus președintele pe contul de Facebook! Mesajul după întâlnirea cu Trump a devenit viral!

Uite ce poze a pus președintele pe contul de Facebook! Mesajul după întâlnirea cu Trump a devenit viral!

Uite ce poze a pus președintele pe contul de Facebook! Mesajul după întâlnirea cu Trump a devenit viral!

„O întâlnire istorică și cu semnificații aparte, la Casa Albă, cu Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump. Este practic o confirmare a relației speciale pe care noi, românii, o avem cu prietenii noștri americani, fapt apreciat în mod deosebit de Președintele Trump. Am plecat de la această întâlnire cu convingerea fermă că Parteneriatul Strategic dintre SUA și România se va dezvolta pe toate planurile, militar, politic și mai ales economic. SUA rămân principalul garant al securității României, iar țara noastră este recunoscută ca un aliat puternic și de încredere în regiune. Legătura transatlantică stă la baza civilizației occidentale și de aceea NATO și UE nu trebuie să fie în concurență, ci trebuie să colaboreze, pentru a deveni mai puternice. Îi mulțumesc Președintelui Trump pentru sprijinul său fără echivoc în favoarea statului de drept și a luptei împotriva corupției în România.⁠”












Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…