Uite Cioloș cum se face! Grindeanu îl dă afară pe ăla de la CNAIR ca să ascundă degringolada de la Transporturi și Interne!

Uite Cioloș cum se face! Grindeanu îl dă afară pe ăla de la CNAIR ca să ascundă degringolada de la Transporturi și Interne!

Cioloș, sensibilule și corectule, uite cum se face! Răhățelul pesedist pus de Dragnea aplică metodele comunistoide clasice! În loc să spună că ăla de la Transporturi și aia de la Interne sunt niște dobitoci l-a găsit pe Acarul Păun! Care, ce să vezi, n-a făcut stocuri suficiente de nisip....

Grindeanu i-a cerut sâmbătă ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ia măsurile legale pentru demiterea directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor, sub pretextul "modului deficitar" în care au fost coordonate acţiunile de deszăpezire la nivel naţional.

Premierul a cerut ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la CNAIR pentru a verifica modul în care au fost organizate acţiunile de deszăpezire şi au fost formate stocurile de materiale anti-derapante.

”I-am cerut ministrului Cuc să ia toate măsurile legale pentru a-l demite pe directorul CNAIR şi să trimită acolo corpul de control”, a declarat Grindeanu, la ieşirea de la Ministerul Transporturilor.

Directorul general al CNAIR, Cătălin Homor, a fost numit în această funcţie la finalul anului 2015, după ce anterior a fost director general al Metrorex. 

Premierul s-a arătat dezamăgit de modul în care au fost făcute stocurile de materiale antiderapante.

"Am văzut o problemă legată de stocurile de materiale. De exemplu, de ce avem multe stocuri de sare, dar nu de nisip?", a spus Grindeanu.

Grindeanu a efectuat sâmbătă o vizită la Ministerul Transporturilor, alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, fostă secretară de școală gimnazială cu facultatea făcută la Ecologică, unde a discutat cu reprezentanţii instituţiei pe tema operaţiunilor de deszăpezire.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...