Uite cum CUMPĂRĂ Țărănoiul Penal Dragnea TĂCEREA cu VOTUL PROȘTILOR! Cazul Căuțiș!

Uite cum CUMPĂRĂ Țărănoiul Penal Dragnea TĂCEREA cu VOTUL PROȘTILOR! Cazul Căuțiș!

Cazul jurnalistului Alex Căuțiș: A facut o ancheta despre "hotiile" lui Dragnea, pe care apoi l-a acuzat ca i-a scos emisiunea de pe post, dar candideaza pe listele PSD la alegeri! Ziaristul Alexandru Cautis (fost Kamizake, actualmente invitat semi-permanent la Realitatea TV) a anuntat pe contul sau de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Decizia este surprinzatoare in contextul in care Cautis l-a acuzat in luna octombrie 2015 pe seful PSD Liviu Dragnea ca s-ar fi aflat in spatele deciziei de a ii scoate de pe post emisiunea de la Realitatea TV, dupa ce a realizat o ancheta despre "hotiile" pe care Dragnea le-ar fi facut in judetul Teleorman.

Pe 22 octombrie 2015, Cautis a contestat decizia actionarului Realitatea TV Cozmin Gusa, aratand ca investigatiile sale despre actualul lider al PSD au adus audiente record (4,8 puncte) in ultimele sase luni pentru Realitatea, timp in care a fost invitat in multe dintre emisiunile postului tv, relata B1.ro.

Fostul moderator al emisiunii "Combat News", care a prins doar patru editii, sustine ca inlaturarea sa de la Realitatea TV are legatura cu influenta pe care Dragnea o are asupra postului de televiziune.

"Sper sa inteleaga cat mai multi romani, printre care si un procuror, ca Dragnea ar avea investitii smecheresti in presa, inclusiv la o televiziune al carei nume incepe cu o singura litera. Si nu ma refer aici la MTV. Am constatat zilele acestea ca foarte multe posturi tv au facut sluj in fata abia-inscaunatului Dragnea. Ori asta miroase a bani. Avem de-a face, mai nou, cu o Udrea cu mustata. Legat de inchiderea stupida a emisiunii Combat News, pe care o moderam, dupa doar patru editii, nu am certitudinea ca Dragnea ar fi in spatele acestei decizii, dar... Mi-ar face placere sa constat ca Realitatea TV, care se prezinta drept un post independent, va continua anchetele legate de hotiile din Teleorman ale actualului sef al PSD. Daca dezvaluirile nu vor continua, e clar ca avem de-a face cu omul care e in stare sa scoale si mortii, asa cum ne-a obisnuit la alegeri", a declarat Alex Cautis pentru Evenimentul Zilei.

Pe de alta parte, Cozmin Gusa sugereaza ca a decis scoaterea emisiunii din grila pe motiv ca cei doi prezentatori, Alex Cautis si Madalina Vasile, nu se potriveau.

De altfel, Cautis a publicat in Kamikaze mai multe texte care il vizau pe Dragnea. In 28 decembrie 2015 el scria despre fondurile de vanatoare ale lui Dragnea in Teleorman.

Ce spune Cautis pe Facebook despre candidatura sa:

"Dragi prieteni de pe Facebook, asa cum poate ati aflat pe surse am ocazia sa candidez la parlamentare la Constanta, din partea PSD. Eu m-am dus si am solicitat acest lucru lui Felix Stroe, nu invers. Am suficienta minte cat sa fi intuit chiar de la luarea deciziei mele ca prima tentatie a celor care afla aceasta stire este sa ma ponegreasca. Dar sper ca o buna parte dintre ei sa aiba rabdarea, curiozitatea si, scuzati, inteligenta de a astepta si explicatiile mele. Vad ca sunt socati mai ales unii care spun ca aveau incredere in mine ca sunt intr-un anume fel. Increderea, ca si iubirea, ar trebui sa se intretina de la sine chiar in momente in care par puse in pericol, ca sa fie cu adevarat demne de numele "incredere" sau "iubire". Poate ca oi avea si eu ceva de spus cu gestul meu, poate ca am eu insumi mai multa incredere in mine decat aveti voi in mine si chiar sper sa nu ma dezamagesc. Poate ca ma si iubesc eu insumi pe mine (scuzati pleonasmul). Vreti sa ma indoiesc de mine doar fiindca voi va indoiti brusc de mine? Vreti sa ma urasc doar fiindca voi ma urati brusc? Nu va cer sa mai credeti in mine sau sa ma iubiti in continuare. Va rog insa sa ma lasati sa-mi dau eu mie o sansa sa mai cred in mine, in cel care cred ca sunt, in cel care vreau sa fiu, pentru mine. Nu candidez pentru nimeni altcineva decat pentru mine. Eu cu mine ma voi lupta mai tare in noua postura decat cu oricare pesedist, penelist, pepizdamasist. Sper sa nu-mi fie sila de mine la final.
Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Eu voi pierde mult mai mult decat voi daca incercarea mea este un esec."



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...