Uite o informație interesantă!

Uite o informație interesantă!

România a stabilit un plan de cooperare pentru construirea unei fabrici de cartușe pentru gloanțe în Gresik Regency, Java de Est.

Ambasadorul Indoneziei în România și Republica Moldova, Amhar Azeth, a recunoscut că s-a întâlnit cu regentul Gresik, Fandi Akhmad, pentru a discuta despre plan, inclusiv privind suprafața de teren care va fi alocată.

„Acest plan a fost aprobat și de ministrul Apărării prin șeful Comitetului pentru Politica Industriei de Apărare (KKIP)”, a declarat acesta duminică, 5 iunie, la Biroul Direcției de Cercetare (Scout Quarter Office) din Java de Est, Surabaya.

Potrivit lui Amhar, planul de a construi o fabrică de produse din cupru a fost, de asemenea, înaintat guvernatorului Java de Est, Khofifah Indar Parawansa.

"Gresik este foarte strategic pentru o fabrică de cartușe pentru gloanțe întrucât este conectat direct la sursele necesare de materii prime și la porturi. Deci va fi mai ușor și mai ieftin”, a explicat acesta.

Pe lângă fabrica de gloanțe, s-a discutat și despre cooperarea în ceea ce privește calitatea produselor alimentare

Pe lângă fabrica de cartușe, acesta a declarat că a discutat și despre cooperarea dintre cele două regiuni în ceea ce privește calitatea produselor alimentare pe bază de soia și porumb, precum și tehnologie pentru furnizarea de apă curată fabricilor de antibiotice.

Potrivit datelor Asociației Cooperativelor Producătorilor de Tofu Tempe (Gakoptindo), necesarul lunar de soia din Java de Est este de 50.292 de tone. Între timp, producția de soia în Java de Est pe lună a fost înregistrată la 6.095 de tone.

„Vom aduce în Java de Est experți în domeniul culturilor alimentare, inclusiv prin aducerea unui număr de personal care să fie educat în România”, a explicat acesta, potrivit defenseromania.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”