Uite o întrebare: Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

Uite o întrebare: Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

Spyros Kalodikis e un crestin ortodox care sta de ani de zile in Romania si are un mare noroc: n-a fost inca arestat.

El e un baiat giorno: super darnic. E un Mecena al spagilor. Dar si ia. Da, ia, ca sa fie bine. De exemplu, a luat de la Gruia Stoica 500 000 de euro cash ca avans ca sa rezolve o ciordeala in Grecia, la Caile Ferate. O vreme, grecii au pus botul:

Apoi, nu au mai pus. Si s-a creat un dosar penal pe numele lui Gruia Stoica. Am vorbit ieri cu un procuror din Atena: “Da, e ceva, dar cine sunteti? Puteti sa imi demonstrati ca sunteti jurnalist? In Grecia sunt alte reguli, nu stiu care sunt la dumneavoastra in tara, dar nu cred oricum ca am voie sa vorbesc despre o cercetare penala in curs. Scrieti pe emailul Parchetului”.

Care e faza. Noi am incercat sa obtinem o confirmare a unui dosar penal pe numele lui Gruia Stoica, ceea ce stim, pe surse, ca deja exista. Doar ca legile grecesti nu cunosc rigoarea informarii publice.

Pana atunci, sa va spunem ca Gruia Stoica e Aktor principal. De ce? Daca am fi procurori romani, l-am intreba daca i-a promis lui Spyros 3 milioane de euro ca sa rezolve contractul cu grecii si, mai ales, daca e adevarat ca a si a luat deja de la Stoica 500 000 de euro avans ca sa rezolve. Ca asta stiu deja grecii. Dar asta ar fi fost avansul. Potul e de 3 milioane.

Spyros Kalodikis e un baiat tare bun, am mai spus. El l-a dus pe Gruia in Grecia.

Dar si in Romania are treaba. Uite aici. Iubeste Romania foarte tare, caci a fost consilierul CEO ului AKTOR GRUP, KATZIAS PETROS, in perioada când AKTOR era a grecilor.

Lui Spyros ii place yachtingul, caci a carat pe yacht in Croatia spagi de 12 milioane de euro cu dedicatie pentru Narcis Neaga, cat a fost sef la CNAIR.

Dar mecenatul lui Spyros Kalodikis e unul constant: el a fost generos si cu Dragnea, omul care ne-a zis la televizor ca abia are din ce trai. Cu ce sa traiasca Dragnea cand Spyros i-a dat unui interpus 5 milioane de euro in Atena, ca sa “fie bine”, eveniment care a fost filmat de serviciile romane de la un capat la altul, inclusiv cand au venit spagarii cu masina inapoi in tara, dand telefoane la vama? SURSA: Strictsecret.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile