Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Uite o MUIE de la PSD. La Olt, pe ELIGIBILE, candidează BARONUL Stănescu, FRATE-SĂU și PARTENERUL de afaceri!

Uite o muie sinceră de la PSD! La Olt, după cum o să auziți în filmulețul de mai jos, candidaturile la Parlament s-au stabilit democratic printr-o amplă consultare... telefonică! Așa a rezultat că primul loc, ultraeligibil, pe lista de la Senat, va fi ocupat de baronul Paul Stănescu, fostul președinte al CJ timp de două mandate, până anul acesta. Pe locul doi la Camera Deputaților, tot ultraeligibil, va fi, ca și acum patru ani, partenerul său de afaceri și prieten intim, Dan Ciocan. Iar pe locul trei, de asemenea ultraeligibil, va fi, ca și acum patru ani, fratele său, Alexandru Stănescu.

„Noi, conducerea, am avut consultări cu toate organizaţiile din judeţ. Să nu zic toate, pentru că tot înseamnă 100%, dar 98%, pentru că anumiţi colegi n-au fost în perioada asta aici, dar ne-am consultat cu ei telefonic (pentru că ni s-a părut de bun simţ să ne consultăm cu tot partidul, pentru că n-am vrut să facem un simulacru de voturi într-o sală mare cu 200 de oameni, ci am vrut să avem o consultare sinceră, ca toată lumea să-şi spună punctul de vedere) şi toţi colegii mei, toţi preşedinţii de organizaţii şi-au spus punctul de vedere în ceea ce priveşte aceste propuneri pentru liste pentru Parlamentul României ale PSD – Filiala Olt”, a declarat Paul Stănescu.

Cum dracu' o fi ca o armată de imbecili, votanți PSD, să se agite, pe 11 decembrie, să trimită în Parlament un Clan Familial? Și apoi, imbecilii feroci, să se ducă și să se cace în fundu' curții, la patru blăni? A, nu știați că Oltul, condus fără întrerupere de PSD de 27 de ani, are cele mai multe WC-uri în fundu' curții din România?

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD scade în continuare în sondaje! Însă încep surprizele!

2 HOPA! Codrinel s-a cam căcat pe el! „Să ne ia dracu pe toți”

3 ALERTĂ Bătăușii belgianului care promovează România de 23 de ani au fost ARESTAȚI! Amănunte ȘOCANTE

4 ALERTĂ Un nou TUN marca PSD? Avertismentul lui Rareș Bogdan

5 Liviu Avram, premoniție SUMBRĂ pentru PSD: Năpasta chiar vine când o chemi

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici