ULTIMA ORĂ Armata Rusiei va intra în Ucraina

ULTIMA ORĂ Armata Rusiei va intra în Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret prin care ordonă a forțelor armate ruse să asigure funcții de menținere a păcii în regiunile separatiste Donețk și Lugansk, a căror independență a recunoscut-o în această seară, relatează agențiile ruse de presă TASS și Ria Novosti.

De asemenea, Putin a instruit Ministerul de Externe să negocieze stabilirea de relații diplomatice cu Donețk și Lugansk.

La scurt timp după declarația lui Putin, pe rețelele de socializare au început să apară imagini neverificate ale mișcării trupelor ruse. Se pare că acest convoi cu armata se îndreaptă spre RPD. Dar nu este încă posibil să se confirme independent traseul acestor mișcări, relatează BBC.

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat decretul prin care recunoaște independenţa regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei. Acesta urmează să fie ratificat și de Parlament. Putin a cerut Ucrainei „să înceteze războiul” în regiunile separatiste, amenințând cu „consecințe majore”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”