ULTIMA ORĂ Căpitanul României a răbufnit după meciul câștigat împotriva Ungariei la Euro: „Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1”

ULTIMA ORĂ Căpitanul României a răbufnit după meciul câștigat împotriva Ungariei la Euro: „Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1”

Capitanul Marius Marin face acuzatii incredibile la adresa maghiarilor.

Fotbalistul roman insinueaza ca ungurii le-ar fi adresat cuvinte rasiste la meciul de la EURO.

"Tiganii astia, cum ne strigati voi pe teren, v-au batut 2-1. Hai, Romania", a scris capitanul Romaniei pe Instgram.

Marius Marin

FOTO: Instagram / mariusmarinofficial

Reprezentativa României a reușit să obțină prima victorie la Campionatul European Under 21, după un meci în care arbitrul belgian Lawrence Visser a luat mai multe decizii controversate - un penalti neacordat tricolorilor, un fault în urma caruia maghiarii au deschis scorul (în momentul în care se aflau în inferioritate numerică) și numeroase intrări dure care au rămas nepenalizate. În ciuda arbitrajului ostil, selecționata pregătită de Adrian Mutu a reușit să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Mățan și Pașcanu (2-1 vs Ungaria) și se va duela cu Germania pentru calificarea în sferturile competiției.

Pe hârtie, România pornea ca favorită disputa de la Budapesta cu echipa ţării gazdă, dar lucrurile nu au stat deloc aşa şi în teren. Tricolorii au lăsat impresia că joacă cu frâna de mână trasă în prima repriză, băieţii lui mutu nereuşind să cadreze nicun şut, SIngura ocazie de a marcat a venit tîrziu, în minutul 41, şi a fost irosită de Boboc. Ungurii, în schimb, ar fi putut marca în două rânduri, dar Vlad a fost providenţial de fiecare dată. În minutul 42, Szoke a primit al doilea cartonaş galben şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar perspectivele păreau mai optimiste pentru partea secundă.

Tricolorii au fost mai vioi după revenirea de la vestiare şi s-au instalat confortabil în jumătatea adversă, dar ocaziile mari de gol tot nu şi-au făcut apariţia. În minutul 50, Ciobanu a fost faultat grosolan în careu, dar arbitru nu a dat lovitură de la 11 metri. Cum competiţia nu dispune de asistenţă VAR, eroarea nu a putut fi remediată.
Contrar cursului jocului şi chiar dacă jucau în 10 oameni, ungurii au deschis scorul în minutul 57. A fost un contraatac de manual, dar acţiunea a pornit după un faul nesancţionat de arbitru.
Exact ca şi în meciul precedent cu Olanda, când România a reacţionat imediat după ce a fost condusă, nici sâmbătă seara lucrurile nu au stat diferit. Tricolorii s-au năpustit peste adversar, echipa gazdă fiind înghesuită minute bune în propria jumătate. Egalarea a venit în minutul 69, după o execuţie splendidă a lui Măţan, şut direct în vinclu de la marginea careului mare.
Asediul total al echipei României a continuat şi după obţinerea egalării, dar Olaru 72 şi 74, Ciobanu 75, Ganea 82 şi Petre 85 l-au făcut pe Mutu şă îşi smulgă părul din cap, Golul victoriei a fost reuşit de Paşcanu, care a împins mingea în poartă, din interiorul careului mic, după o lovitură de colţ.
Finalul partidei s-a jucat pe contre. Echipa noastră şi-a creat încă 2-3 ocazii de a majora diferenţa, iar gadele au trecut pe lângă egalare în minutele de prelungire, când Vlad a avut o nouă intervenţie excepţională
Euro U21, Ungaria & Slovenia
Grupa A
Miercuri
Ungaria - Germania 0-3
România - Olanda 1-1
Sâmbătă
Ungaria - România 2-1
Germania - Olanda (22.00, TVR1)
*30 martie
România - Germania (19.00, TVR1) şi Ungaria - Olanda (19.00, TVR2)
Clasament
1. România 2 1 1 0 3-2 4
2. Germania 1 1 0 0 3-0 3
3. Olanda 1 0 1 0 1-1 1
4. Ungaria 2 0 0 2 1-5 0
Primele două clasate din fiecare serie merg în sferturi. Fazele eliminatorii se vor desfăşura, între 31 mai - 6 iunie.
România U21, lotul pentru Campionatul European
*Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia), Mihai Eşanu (Dinamo)
*Fundaşi: Ştefan Vlădoiu (Craiova), Denis Haruţ (FCSB), Alexandru Paşcanu (Ponferradina / Spania), Andrei Chindriş (Botoşani), Denis Ciobotariu (CFR), Radu Drăguşin (Juventus / Italia), Raul Opruţ (Hermannstadt), Radu Boboc (Viitorul)
*Mijlocaşi: Marius Marin (Pisa / Italia), Marco Dulca (Chindia), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (Viitorul), Olimpiu Moruţan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Craiova), Alexandru Măţan (Columbus Crew / SUA)
*Atacanţi: George Ganea (Viitorul), Adrian Petre (UTA)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”