ULTIMA ORĂ Crimă în anturajul lui Putin

ULTIMA ORĂ Crimă în anturajul lui Putin

Soția și fiica unui politician pro-Putin, Aisen Nikolaev, au fost ucise cu brutalitate chiar de către fiul acestuia din urmă, determinând o represiune mass-media a autorităților de la Kremlin.

Nadezhda Innokentyeva, în vârstă de 51 de ani, și fiica ei Anzhelika Popova, în vârstă de 31 de ani, proprietară a unei mărci de modă și mamă a unui copil, au fost ucise în Iakuțk.

Fiul șefului districtului, Alexei Innokentyev, a mărturisit uciderea surorii și a mamei sale, potrivit rapoartelor locale.

Anzhelika, care locuiește în Sankt Petersburg, unde deține propria ei marcă de haine, a fost ucisă pe loc din cauza rănilor la piept și abdomen. Mama ei Nadezhda a murit în drum spre spitalul din Republica Sakha din Siberia.

Cu acordul Kremlinului, o interdicție a publicării de informații despre acest caz în mass-media a fost impusă apoi de guvernatorul regional Aisen Nikolaev, tatăl criminalului, în vârstă de 50 de ani, membru al partidului pro-Putin Rusia Unită.


Politicianul Alexei Nikolaev și soția sa, ucisă de fiul cuplului


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro