ULTIMA ORĂ Cristian Diaconescu anunță că PMP intră în Parlament: Vom depăşi pragul stabilit prin lege

ULTIMA ORĂ Cristian Diaconescu anunță că PMP intră în Parlament: Vom depăşi pragul stabilit prin lege

Prim-vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, afirmă că mai sunt de numărat voturile de la 944 de secţii e votare, peste 400 fiind în străinătate, iar partidul are posibilitatea de a depăşi pragul electoral de 5%.

”Vă mulţumesc pentru toată încrederea şi voturile pe care mi le-aţi acordat. După comunicarea BEC de la ora 19:00, mai sunt de numărat 944 de secţii de votare dintre care 421 doar în diaspora (190 secţii Bacău, 58 Brăila, 31 Gorj, 11 Iaşi, 24 Neamţ, 51 Sibiu, 94 Suceava, 12 Vâlcea, 52 Bucureşti, 421 Diaspora). În condiţiile în care autorităţile îşi vor face datoria conform legii, înregistrând şi numărând corect fiecare vot, fără calcule politicianiste sau imixtiuni grave interne şi chiar externe (care deja sunt în desfăşurare), am toată încrederea că vom depăşi pragul stabilit prin lege aşa cum arată în acest moment cifrele postate de BEC”, a scris Diaconescu, luni seară, pe Facebook.

Diaconescu cere atenţie pentru fiecare vot.

”Vă rog să acordaţi toată atenţia fiecărui vot numărat şi fiecărui proces verbal pentru că ele reprezintă calea către cei 4 ani în care voi pune tot profesionalismul de care dispun în slujba dumneavoastră. Cu ajutorul vostru şi al întregii opinii publice, vom învinge toate forţele care nu ne doresc în Parlament”, a mai scris Diaconescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …

5 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…