ULTIMA ORĂ Descoperire importantă în cazul Halep!

ULTIMA ORĂ Descoperire importantă în cazul Halep!

Suspendată din circuitul mondial după un test antidoping pozitiv la US Open, Simona Halep (10 WTA) lucrează împreună cu avocații săi la aflarea adevărului.

Astfel, conform Orange Sport, se pare că avocații Simonei Halep au stabilit intervalul de timp în care a fost administrată substanța interzisă roxadustat.

În luna august, Simona Halep a participat la turneul de la Cincinnati (15-21 august), unde s-a retras în turul secund și unde a fost supusă unui test antidoping, rezultatul fiind negativ.

Apoi, ajunsă la New York pentru ultimul Grand Slam al anului, Simona Halep a mai fost supusă unui test în săptămâna premergătoare competiției (22-28 august), iar rezultatul a fost din nou negativ.

Ulterior, imediat după înfrângerea din primul tur, scor 2-6, 6-0, 4-6, în faţa ucrainencei Daria Snigur, românca a fost testată din nou, de această dată fiind depistată pozitiv la roxadustat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”