ULTIMA ORĂ Drapelul ucrainean, arborat la granița dintre regiunile Donețk și Harkov

ULTIMA ORĂ Drapelul ucrainean, arborat la granița dintre regiunile Donețk și Harkov

Drapelul ucrainean a fost arborat la granița dintre regiunile Donețk și Harkov, după cum a anunțat marți într-o postare pe Telegram Pavlo Kirilenko, șeful administrației militare din regiunea Donețk, transmite CNN.

Război în UcrainaFoto: Anatolii Stepanov / AFP / Profimedia

„Steagul ucrainean a fost arborat pe semnul de intrare instalat la granița dintre regiunile Donețk și Harkov!”, a scris el. „Mulțumită forțelor noastre armate, această secțiune a autostrăzii Kiev-Harkov-Dovjanski este liberă de ocupanți, dar extrem de periculoasă, fiindcă e literalmente plină de resturi mortale”.

Kirilenko mai spune că până de curând în zonă se dădeau lupte crâncene, dar acum au rămas doar echipamente abandonate şi câmpuri minate.

„Împreună cu primul adjunct al şefului Ministerului Afacerilor Interne, Evhen Yeninin, şi cu şeful Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă, Serhiі Kruk, am mers la faţa locului pentru a evalua amploarea lucrărilor de deminare care trebuie efectuate", a precizat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro