ULTIMA ORĂ Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu de la A3 au pierdut un nou proces!

ULTIMA ORĂ Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu de la A3 au pierdut un nou proces!

Mihai Gâdea, Mircea Badea, Antena 3, Victor Ciutacu şi firma Ridzone Computers care operează postul RTV au fost obligaţi la plata a câte un 1 euro fiecare şi a cheltuielilor judiciare către fostul şef al Biroului Electoral Sector 1, procurorul Nicolae Sprîncu, pentru prejudiciul moral provocat după ce au prezentat imagini cu saci de voturi „furaţi” şi au acuzat frauda electorală la alegerile locale din 2020 în urma cărora actualul primar USR Clotilde Armand a avut câştig de cauză în detrimentul fostului edil PSD, Daniel Tudorache – potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti. Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Instanţa i-a obligat pe pârâţi şi la publicarea sentinţei prin care au pierdut procesul în mai multe ziare centrale.

Obligă pârâţii Mihai Gâdea şi SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1 euro cu titlul de despăgubiri pentru prejudiciul moral.

Obligă pârâţii Mircea Badea şi SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1 euro cu titlul de despăgubiri pentru prejudiciul moral.

Obligă pârâţii Victor Gabriel Ciutacu şi SC Ridzone Computers SRL, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1 euro cu titlul de despăgubiri pentru prejudiciul moral.

Obligă pârâţii Mihai Gâdea şi SC Antena 3 SA, în solidar, la redarea dispozitivului hotărârii pronunţate în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

Obligă pârâţii Mihai Gâdea, Mircea Badea şi SC Antena 3 SA, în solidar, să publice hotărârea pronunţată, pe cheltuiala lor exclusivă, pe portalul publicaţiilor Libertatea, Hotnews, G4media, precum şi în cadrul paginii de internet www.antena3.ro.

Respinge capetele 6 şi 7 din cererea de chemare în judecată, în partea care vizează emisiunea „Sinteza zilei”, respectiv pagina de internet www.antena3.ro, formulate în contradictoriu cu pârâtul Victor Gabriel Ciutacu, ca fiind introduse împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Obligă pârâții Victor Gabriel Ciutacu şi SC Ridzone Computers SRL, în solidar, la redarea dispozitivului hotărârii pronunţate în cadrul emisiunii „Punctul culminant”.

Obligă pârâţii Victor Gabriel Ciutacu şi SC Ridzone Computers SRL, în solidar, să publice hotărârea pronunţată, pe cheltuiala lor exclusivă, pe portalul publicaţiilor Libertatea, Hotnews, G4media, precum şi în cadrul paginii de internet https://www.romaniatv.net/.

Respinge în rest cererea ca neîntemeiată.

Obligă pârâţii Mihai Gâdea şi SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 3046,66 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Obligă pârâţii Mircea Badea ţi SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 3046,66 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Obligă pârâţii Victor Gabriel Ciutacu şi SC Ridzone Computers SRL, în solidar, să plătească reclamantului suma de 3046,66 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 11.04.2023”, este decizia instanţei.

După ce fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache (PSD), a pierdut alegerile locale din 2020 în favoarea lui Clotilde Armand de la USR, RTV şi Antena 3 au făcut mai multe emisiuni în care au acuzat o aşa-zisă fraudă electorală şi au prezentat imagini cu saci de voturi care ar fi fost furaţi. În imagini, se puteau observa şeful BES 1, procurorul Nicolae Sprîncu, intrând în camera unde erau păstraţi sacii cu voturi, alături de candidatul Clotilde Armand.

Şi PSD a depus o plângere penală la Secția Specială împotriva procurorului Nicolae Sprîncu, cel care a condus Biroul Electoral al Sectorului 1 (BES1). Plângerea a fost redactată de Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache. Avocatul a susţinut că procurorul Nicolae Sprîncu nu a cerut acordul reprezentanților partidelor în BES 1 astfel încât cineva să pătrundă în încăperea unde erau sacii cu voturi. Plângerea este în lucru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre „gaura neagră” a lui Ciolacu

2 Voi vedeți ce pregătesc americanii? Nici filmele SF n-au mers atât de departe...

3 VIDEO Rareș Bogdan, afacere sub acoperire: a dat un covrig pe două mere

4 „Cea mai detestată femeie din Marea Britanie” cere 200 de dolari invitaților la masa sa de Crăciun

5 Fanii CFR Cluj, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc