ULTIMA ORĂ Încă patru cutremure mai mici au avut loc peste noapte, în judeţul Arad/Seism de magnitudine mică şi în zona seismică Făgăraş – Câmpulung

ULTIMA ORĂ Încă patru cutremure mai mici au avut loc peste noapte, în judeţul Arad/Seism de magnitudine mică şi în zona seismică Făgăraş – Câmpulung

Risc Seismic

Alte patru cutremure au avut loc în judeţul Arad, după cele două cu magnitudine peste 4 produse luni seară. De asemenea, un cutremur s-a produs şi în zona seismică Făgăraş – Câmpulung, transmite News.ro.

Potrivit datelor publicate pe site-ul INFP, cutremurele din Arad, cu magnitudine de 2, 2,4, 2 şi 2,7, au avut loc de luni de la ora 23;26 până marţi, la 5:12, la adâncimi de sub 10 km.

Un cutremur s-a produs marţi, la ora 1:31, şi în zona seismică Făgăraş – Câmpulung, la o adâncime de 68 de km, având o magnitudine de 3,2.

Un cutremur cu magnitudinea 4,9 a avut loc luni seară în vestul țării. Seismologul Mihai Diaconescu a declarat, la Antena 3, că este o zonă obișnuită pentru cutremure, unde au mai avut loc seisme cu această magnitudine. Acesta a mai precizat că cel mai mare cutremur din zonă a fost de 5,6, dar după experiența Târgu Jiu specialiștii sunt prudenți în declarații despre ce ar putea urma.

O replică de 4,3 pe Richter s-a înregistrat luni noapte, potrivit INFP.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...