ULTIMĂ ORĂ Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. Pintea: I-au fost montate 2 stenturi

ULTIMĂ ORĂ Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. Pintea: I-au fost montate 2 stenturi

 Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a fost internat de urgență în urma unui infarct, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Azi urma să fie pus pe locul 3 pe lista Pro România la europarlamentare. Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România, potrivit unor surse apropiate acestuia. Nicolae Bănicioiu i-a acordat primul ajutor până la venirea medicilor. Mihai Tudose se află în stare conștientă, după spusele apropiaților. 

Sursele mai afirmă că Tudose ar fi suferit un infarct și urmează să fie operat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu".

UPDATE/Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace.

Inima i s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor.

UPDATE 2: Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunțat că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul „C.C. Iliescu”, în prezent starea acestuia fiind stabilă. „Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie „C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

UPDATE/Victor Ponta a confirmat pe Facebook că fostului premier i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital.

„Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alături de el la momentul în care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine / Îl asteptăm toți pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomania care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris Ponta pe Facebook. 

Mihai Tudose este deputat de Brăila. El a fost premier din partea coaliției PSD-ALDE în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, când a demisionat în urma divergențelor cu Liviu Dragnea. În ianuarie 2019, el a demisionat din PSD și a intrat în Pro România, alături de Victor Ponta.

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Victor Ponta l-a însoțit pe Tudose la spital.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...