ULTIMA ORĂ Occidentul, avertizat să se pregătească de conflict!/Putin va declara „război total” Ucrainei în „câteva zile”

ULTIMA ORĂ Occidentul, avertizat să se pregătească de conflict!/Putin va declara „război total” Ucrainei în „câteva zile”

Presa britanică avertizează, sâmbătă, că Vladimir Putin va declara ”război total” Ucrainei în ”câteva zile”, frustrat fiind că a intrat în a treia lună de război. Informația a fost citată pe surse oficiale de Daily Mail , The Telegraph și The Independent aproximativ în același timp.

Presa britanică a informat masiv cu privire la invazia care urma să fie declanșată de Rusia în Ucraina și înainte de 24 februarie și a prezentat unele dintre cele mai precise informații cu privire la acel moment.

Anunțul ”războiului total” ar putea fi făcut în 9 mai, mai arată jurnaliștii, iar Occidentul a fost avertizat de fostul șef NATO Richard Sherriff să se pregătească de conflict, conform presei din Marea Britanie.

Daily Mail scrie că președintele rus ar urma să lanseze o mobilizare generală a populației, iar șefii armatei ruse, frustrați la fel ca președintele rus din cauză că s-a intrat în a treia lună de război, îi cer acestuia să schimbe termenul de ”operațiune specială” în ”război” pentru a putea mobiliza în masă trupele ruse și a escalada conflictul.

Secretarul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat că președintele rus ar putea folosi parada de ziua victoriei Rusiei din 9 mai pentru a anunța mobilizarea în masă a rezervelor sale pentru o ultimă ofensivă în Ucraina.

Acest lucru vine în contextul în care fostul șef al NATO, Richard Sherriff, a avertizat că Occidentul trebuie să se „pregătească” pentru un război cu Rusia în Ucraina în „cel mai rău caz”.

Președintele Vladimir Putin ar putea declara oficial război Ucrainei pentru a potoli „indignarea” resimțită de armata rusă în urma eșecurilor asaltului asupra Kievului, au avertizat oficiali citați de The Independent.

În căutarea unei „răzbunări” pentru pierderile Moscovei, înalți oficiali ai armatei l-ar fi implorat pe liderul rus să înlocuiască sloganul „operațiune militară specială” cu un strigăt de război total, ceea ce ar permite o mobilizare generală confirmă și The Independent.

Informația unui ”război total” care ar urma să fie declarat Ucrainei de către Rusia este confirmată și de The Telegraph.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro