ULTIMA ORĂ Primele detalii despre uciderea italianului găsit carbonizat/Cei doi suspecți au recunoscut faptele

ULTIMA ORĂ Primele detalii despre uciderea italianului găsit carbonizat/Cei doi suspecți au recunoscut faptele

Cei doi suspecți în cazul uciderii cetățeanului italian găsit carbonizat în portbagajul unei mașini incendiate au recunoscut faptele, au precizat sursele G4Media.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi au recunoscut că l-au omorât pe afaceristul italian după un scandal pe fondul geloziei. Italianul, care avea o relație cu românca, a mers acasă la ea, la un apartament din sectorul 5 al Capitalei, unde a găsit-o cu fostul soț și au început să se certe. După ce l-au omorât, cei doi au vrut să scape de cadavrul acestuia, l-au transportat cu mașina pe un câmp din Măgurele și l-au incendiat. Autorii crimei au scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, însă anchetatorii au descoperit, după seria șasiului, că vehiculul înmatriculat în Peninsulă ar aparține în prezent unei firme de închirieri.

Reamintim că atoritățile au făcut percheziții marți seară la domiciliile a două persoane, un bărbat și o femeie, în dosarul cetățeanului italian mort în Ilfov. Este vorba despre cetățeanul italian Mauro Donato Gadda, găsit carbonizat în portbagajul unei mașini în Măgurele.

----

Noi detalii despre bărbatul găsit carbonizat în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, la marginea orașului Măgurele. Conform autorităților acesta era un om de afaceri în vârstă de 63 de ani.

Mauro Donato Gadda locuia de zece ani în România, fiind divorţat, cei doi copii rămânând în Italia, potrivit Observator. Era pasionat de călărie, plimbări şi aventuri cu barca.

Italianul avea o firmă de filtrare apă şi contracte cu mai multe primării din țara noastră.

El locuia singur într-o vilă din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez.

Maşina în care a fost găsit era închiriată din Italia.

Prietenii nu își pot explica tragedia.

”Nu era genul de om care să intre în conflict cu cineva. Avea cunoştinţe şi relaţii ca orice om de afaceri, dar nu atât de mult încât să intre în alte discuţii, în afară de cele profesionale”, a declarat un prieten.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...