ULTIMA ORĂ Priviți, trei birouri de recrutare militară din Rusia au fost atacate

ULTIMA ORĂ Priviți, trei birouri de recrutare militară din Rusia au fost atacate

Trei birouri de recrutare militară din Rusia au fost atacate în weekend, pe fondul unei intensificări a violențelor împotriva acestor instituții în urma invaziei Moscovei în Ucraina, relatează The Moscow Times .

Primul atac a avut loc la primele ore ale dimineții de vineri, când un bărbat îmbrăcat în negru a aruncat cu un cocktail Molotov într-o clădire de recrutare din orașul Gukovo, în regiunea Rostov, în sudul Rusiei, la doar cinci kilometri de granița cu Ucraina, a relatat agenția locală de știri 161.ru.

Incendiul rezultat a fost stins de membrii personalului, care nu au raportat pagube sau răniți. Poliția îl caută în continuare pe suspect, a relatat postul de știri donday.ru.

Incidente similare au fost raportate în regiunea Ryazan, la sud-est de Moscova, precum și în regiunea Volgograd, în sudul Rusiei.

În orașul Pronsk, din regiunea Ryazan, imagini transmise de Ryazpressa.ru au arătat o fereastră spartă și o ușă de intrare parțial arsă după un atac de sâmbătă dimineața.

În mod similar, filiala din Volgograd a Ministerului rus pentru Situații de Urgență a raportat un incendiu în subsolul unui birou de înrolare militară din cartierul Sovetskiy din oraș în ziua următoare.

Canalul rusesc de Telegram „Baza”, despre care se crede că are legături cu agențiile de securitate din Rusia, a raportat că în interiorul clădirii a fost găsită o sticlă spartă.

Peste zece birouri de recrutare militară au fost atacate în Rusia de la invazia Ucrainei din 24 februarie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale