ULTIMA ORĂ Rusia a început mobilizarea voluntarilor/Fiecare regiune trebuie să asigure cel puțin batalion

ULTIMA ORĂ Rusia a început mobilizarea voluntarilor/Fiecare regiune trebuie să asigure cel puțin batalion

Rusia începe „mobilizarea voluntarilor” pentru a rezolva problemele legate de deficitul de soldați, potrivit ultimului raport al Institutului pentru Studiul Războiulu i.

Soldați ruși pe un blindat în UcrainaFoto: Twitter

Think tank-ul american transmite că, în încercarea de a continua eforturile de război, dar pentru a preveni mobilizarea generală, Rusia a cerut celor 85 de regiuni federale ale sale (inclusiv Sevastopolul și Crimeea ocupate) să creeze „batalioane de voluntari”, oferind salarii mari și stimulente.

Fiecare regiune trebuie să asigure cel puțin o unitate cu voluntari, bărbați până la 50 de ani, pentru contracte de șase luni.

Institutul citează presa rusă care confirmă crearea sau desfășurarea batalioanelor de voluntari în 10 regiuni, inclusiv în capitala Moscova, la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu