ULTIMA ORĂ Rușii, copleșiți!/Armata Ucrainei a spart prima linie de defensivă înspre orașul Herson pe axa Mykolaiv-Herson

ULTIMA ORĂ Rușii, copleșiți!/Armata Ucrainei a spart prima linie de defensivă înspre orașul Herson pe axa Mykolaiv-Herson

Armata Ucraineană a spart prima linie de defensivă înspre orașul Herson pe axa Mykolaiv-Herson, scrie pe Facebook Radu Hossu, unul dintre comentatorii avizați ai situației de pe frontul ucrainean.
Armata Ucraineană a recuperat în 3 zile aproape 700 (șapte sute) de km2 de teren. Înainte de astea 3 zile, în ultimele 45 de zile, rușii au câștigat în total (cu tot cu Bătălia pentru Donbas, vă aduceți aminte de distrugerea Severodonetsk și Lysychansk) 400 km2.
Repet: Ucraina a recuperat în ultimele 3 zile aproape de două ori mai mult teren, decât a pierdut în fața "marii armate ruse" în aproape 50 de zile.
Să vă mai spun un lucru, potrivit surselor ruse (atenție, nu e nimic confirmat) Armata Ukr este la 5 km distanță de Kupiansk. Căderea liniei de comunicații și centrului Kupiansk înseamnă colapsul Frontului Izium, care pe cale de consecință tot frontul Donbas este în pericol.
Și vă mai spun un lucru din Herson de data asta: Armata Ucraineană a spart prima linie de defensivă înspre orașul Herson pe axa Mykolaiv-Herson (Cea mai bine apărată axă) și se duc lupte pe a doua linie defensivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...