ULTIMA ORĂ Se sparge AUR? Mai mulți parlamentari vor pleca din partid. Dezvăluirile unui deputat

ULTIMA ORĂ Se sparge AUR? Mai mulți parlamentari vor pleca din partid. Dezvăluirile unui deputat

Deputatul AUR de Alba Daniel Gheorghe Rusu îl acuză pe șeful partidului, George Simion, că ”l-a luat beția puterii”, scrie alba24.ro . În replică, Simion susține pentru publicația locală faptul că parlamentarii de Alba i-au cerut garanții scrise pentru locuri parlamentare eligibile în 2024.

George Simion a declarat pentru reporterii alba24.ro că 12 deputați, printre care și cel din Alba, au avut o serie de cerințe printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare.

Atunci ar fi avut loc o negociere a grupului de deputați pentru o posibilă plecare în masă către PNȚCD. Din tot grupul de deputați, potrivit lui Simion, doar cel din Alba, a luat hotărârea să plece din partid.

Despărțirea lui Rusu din AUR s-ar fi produs în urmă cu două săptămâni a precizat Simion.

Daniel Gheorghe Rusu acuză ”modalitatea abuzivă și dictatorială de a conduce partidul”. Deputatul de Alba susține că a luat hotărârea să plece din partid, dar acesta a declarat că în următoarea perioadă, mai mulți deputați și chiar senatori vor pleca din formațiunea politică.

Citește articolul integral pe alba24.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu