ULTIMA ORĂ Silvestru Șoșoacă rămâne cu control judiciar după ce Judecătoria Sectorului 1 i-a respins contestația

ULTIMA ORĂ Silvestru Șoșoacă rămâne cu control judiciar după ce Judecătoria Sectorului 1 i-a respins contestația

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis, joi, ca Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei ex-AUR, să rămână cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, anunță g4media.ro .

Decizia este luată în cadrul dosarului de ultraj deschis în urmă cu câteva zile după ce Șoșoacă ar fi agresat un polițist în timpul conflictului cu jurnaliștii încuiați în biroul senatoarei.

Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe Dumitru Silvestru Șoșoacă, care este cercetat pentru că ar fi lovit membrii unei echipe de ziariști de la postul italian Rai Uno care venise la cabinetul de avocat al lui Șoșoacă pentru un interviu, dar și un polițit.

Șoșoacă a respins acuzațiile aduse soțului său și a susținut că ziariștii italieni ar fi agresat-o. La finalul audierilor soțului său, ea a acuzat mare parte a presei că ar fi parte a unei conspirații împotriva sa. Ea a urlat ore întregi la ziariști, susținută de câteva persoane.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria