ULTIMA ORĂ Tot a PSD pute!/SIE recunoaște că a elaborat controversatele proiecte ale legilor securității naționale

ULTIMA ORĂ Tot a PSD pute!/SIE recunoaște că a elaborat controversatele proiecte ale legilor securității naționale

Serviciul de Informații Externe (SIE) a admis într-un răspuns pentru portalul specializat UmbrelaStrategica.ro că proiectele legilor securității naționale ,sunt ”variante de lucru ce urmează să parcurgă procesele legislative”. Mai mult, reprezentanții SIE arată că ”în procesul de evaluare, revizuire și actualizare a actelor normative din domeniul securității naționale, Serviciul a fost consultat de Departamentul Securității Naționale din Administrația Prezidențială și de Secretariatul General al Guvernului, proiectele postate fiind variante de lucru rezultate din aceste consultări, ce urmează a parcurge procesele legislative prevăzute de lege”, potrivit publicației Umbrela Strategică .

SIE este condus de fostul deputat PSD Gabriel Vlase, numit în funcție în 2018 la propunere președintelui Klaus Iohannis.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...