ULTIMA ORĂ Ucraina a făcut publice numele piloților ruși care bombardează orașele țării

ULTIMA ORĂ Ucraina a făcut publice numele piloților ruși care bombardează orașele țării

Agenția Centrală de Informații a Ucrainei a publicat miercuri, 9 martie, liste cu numele piloților ruși care efectuează raiduri aeriene asupra orașelor țării.

Una dintre liste, care este disponibilă pe site-ul web al GUR, include personalul brigăzii de aviație a armatei ruse care efectuează zboruri de luptă de pe aerodromul belarus „Lida” de lângă orașul Baranovichi.

”Te căutăm deja! Vei fi pe deplin responsabil pentru fiecare lacrimă a poporului nostru!”, le-a transmis acestora GUR.

”Ei ucid fără milă civili nevinovați. Și știu ce fac.

Vă garantăm că vor simți pe deplin furia poporului ucrainean. Promitem că nicio crimă nu va rămâne nepedepsită”, au mai scris autoritățile.

Recompense de 1 milion de dolari pentru capturarea avioanelor rusești

Listele cu numele piloților ruși au fost publicate după ce Ukroboronprom, o companie ucraineană de armament cu sediul la Kiev, a anunțat că va oferi recompense importante oricărei persoane care reuşeşte să captureze sau să deturneze avioane sau elicoptere de luptă ruseşti, informează DPA.

Compania ucraineană a anunţat prin intermediul unui mesaj publicat pe serviciul de mesagerie online Telegram că oferă suma de 1 milion de dolari pentru orice avion rusesc capturat în stare de funcţionare. Ukroboronprom va oferi jumătate din această sumă, adică 500.000 de dolari, pentru orice elicopter rusesc.

Reprezentanţii firmei ucrainene au lansat cu această ocazie şi un apel către piloţii ruşi.

”Pentru piloţii Federaţiei Ruse care vor să participe la acest program: vă garantăm că veţi primi cetăţenie într-o ţară liberă!”, au mai transmis reprezentanţii producătorului de armament Ukroboronprom.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...