ULTIMA ORĂ/Autoritățile din Germania investighează o rețea gigantică de pedofilie, cu 30.000 de suspecți

ULTIMA ORĂ/Autoritățile din Germania investighează o rețea gigantică de pedofilie, cu 30.000 de suspecți

Oficialii germani investighează o rețea uriașă de pedofilie cu 30.000 de suspecți, din care 70 au fost deja identificați în Germania, transmite  Deutsche Welle .

Ancheta este condusă de unitatea de criminalitate cibernetică din landul Renania de Nord – Westfalia, potrivit anunțului făcut luni de oficiali.

Ministrul Justiției din landul german, Peter Beisenbach, a declarat că magnitudinea abuzurilor constatate și care apoi au fost distribuite online este ”profund tulburătoare”.

Cei mai mulți dintre cei 30.000 de suspecți sunt necunoscuți – persoane care consumau online producții video bazate pe acte de pedofilie. Investigația a început în octombrie 2019, cu arestarea unui suspect în localitatea Bergisch Gladbach. E vorba despre un fost soldat de 27 de ani, condamnat în mai 2020 la 10 ani de închisoare.

În luna iunie, alți 11 suspecți au fost arestați sub acuzația de abuz de copii. În telefoanele și laptopurile lor au fost găsite imagini cu victimele abuzate – copii de 5,10 și 12 ani, potrivit Deutsche Welle.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…