ULTIMA ORĂ/China continuă să raporteze zeci de noi cazuri COVID-19, după ce sâmbătă a înregistrat cele mai multe infectări din ultimele două luni

ULTIMA ORĂ/China continuă să raporteze zeci de noi cazuri COVID-19, după ce sâmbătă a înregistrat cele mai multe infectări din ultimele două luni

China a raportat luni 49 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, în timp ce autorităţile din Beijing continuă să se lupte cu un nou focar de COVID-19, informează dpa, citată de Agerpres.

Conform autorităţilor sanitare chineze, 36 din noile cazuri au fost diagnosticate în Beijing. În districtul Fengtai din sud-vestul capitalei a început testarea a mii de persoane după ce un focar de infectare cu noul coronavirus a fost descoperit în piaţa angro Xinfadi.

Xinfadi este cea mai mare piaţă de produse agricole angros din China din perspectiva valorii tranzacţiilor şi furnizează 90% din fructele şi legumele proaspete ale capitalei.

Districtul Fengtai a fost pus pe picior de ‘război’, au declarat oficialii locali, comunităţile din apropiere fiind puse în carantină iar călătoriile între provincii fiind interzise în întreg oraşul.

Zece din noile cazuri raportate luni au fost importate din străinătate.

Autorităţile sanitare chineze au raportat pentru sâmbătă 57 de noi cazuri de coronavirus, acesta fiind cel mai mare număr de infectări anunţat după 13 aprilie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

3 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!