ULTIMĂ ORĂ/CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

ULTIMĂ ORĂ/CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

ULTIMĂ ORĂ/CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

Ce a scris jurnalistul pe contul său de Facebook:

„Dăncilă a avut „zbaterea” cu Iohannis!

Ultima oră. În replică la răspunsurile libere la întrebările jurnaliștilor pe care le-a dat vreme de aproape o oră și jumătate Klaus Iohannis, Dăncilă a năvălit în sediul PSD, a citit de pe hârtii o listă de minciuni, insulte și victimizări feministe la adresa lui Iohannis, elaborată într-un timp de record mondial, arătând exact ce ar face dacă l-ar avea în față. Nu a asigurat nici măcar un microfon pentru jurnaliștii prezenți, ca să audă ca lumea telespectatorii întrebările lor.

I s-a cerut să răspundă cum e cu ceasul de aur „uitat” în declarația de avere. A răspuns: „Nu costă 5.000 de euro”. Dar cât? 4.999?

La întrebarea „Vă mențineți declarația că pe 10 august a fost o lovitură de stat?” a refuzat, penibil, să răspundă și a părăsit sala.

Dna Dăncilă a produs dovada perfectă pentru opinia argumentată de subsemnatul în postarea alăturată, și anume că bine face Iohannis că o trimite la plimbare.

Iar abjecta G. Firea a postat, după „căcarea” precedentă la adresa spitalului pentru copii bolnavi de cancer, un fake news de un primitivism colosal: președintele Iohannis ar fi avut cască în ureche la conferința pe care a susținut-o vorbind liber tot timpul! Minciună sfruntată pe care a preluat-o și distribuit-o tot PSD-ul!

Orice om cu un dram de minte gândește: cum să vorbești liber după casca din ureche răspunzând unor întrebări pe care nu le știi dinainte? Întâi ar trebui să asculți ce-ți spune ăla în cască, presupunând că e un geniu suprauman, capabil să elaboreze răspunsul pe loc, și pe urmă găvărești, cu pauze mari. Or, Iohannis a vorbit cât se poate de cursiv și cu răspunsuri evident spontane, între care tocmai cel la întrebarea cu casca a fost plin de umor: și-a arătat cu degetul urechea dreaptă, urechea stângă și apoi creștetul capului: „Aici e casca!”.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...