Ultimele detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner. „Medicul mi-a spus că metastaza...”

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner. „Medicul mi-a spus că metastaza...”

Actrița Rona Hartner a transmis recent informații noi despre starea ei de sănătate. Ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și se luptă cu boala, după ce a făcut metastaze pe creier.

Rona Hartner

În urmă cu două săpătmâni, actrița trecea printr-o mare cumpănă. Ea s-a internat atunci de urgneță la spital din cauza problemelor de sănătate . Ea a făcut chimioterapie, iar medicii i-au zis că tratamentul se va întinde pe o durată de patru luni. Vestea a dărâmat-o pe actriță, care nu va putea lucra în această perioadă. Însă, zilele au trecut, una câte una, iar tratamentul medicamentos, pe care medicii i l-au administrat pentru boala sa , a fost de mare efect.

Am să vă dau o veste extraordinară! A venit medicul meu oncolog și m-a anunțat că în urma unei radiografii făcute, se vede că metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni de tratament. Așa că vreau să vă încurajez pe toți cei care vor să lase credința la o parte, să lase încrederea în Dumnezeu, să nu facă acest lucru. Pentru că...uitați în două săptămâni cu rugăciune, cu împărtășanie în fiecare zi, cu sacramentul uleiului sfânt, efectiv metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni”, a spus ea.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce a mai declarat acrița în legătură cu starea ei de sănătate și, de asemenea, detalii despre afecțiunea ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”