Un adevăr crunt din Ucraina...

Un adevăr crunt din Ucraina...

Comunitatea de informații InformNapalm a publicat numele unui colonel rus care a dat ordin să se bombardeze teatrul, o maternitate și un spital pentru copii din Mariupol.

Hackerii au indicat că este vorba de Serghei Valeroevici Atroșcenko, comandantul unității militare 75387, Regimentul 960 de Aviație de Asalt al Rusiei, staționat pe aerodromul de lângă Primorsko-Akhtarsk. Atroșcenko s-a născut în Ucraina, în orașul Ovruch, regiunea Jitomir, iar acum locuiește în Primorsko-Akhtarsk.

InformNapalm spune că au transmis datele despre colonel și subordonații săi structurilor corespunzătoare pentru emiterea unui mandat de la Curtea Penală Internațională.

Hackerii au ”spart” corespondența lui Atroșcenko timp de câteva luni și au folosit cel mai eficient scurgerile de informații în interesul forțelor de apărare ucrainene.

Pe 16 martie 2022, Rusia a bombardat teatrul de teatru din Mariupol, ucigând sute de oameni. Criminalii de război din Federația Rusă, știind că în clădirea teatrului erau mulți civili, au lovit intenționat tocmai acolo, în ciuda inscripției uriașe „Copii”.

Invadatorii din Mariupol au dat ordinul: „Nu scoateți cadavrele, ci betonați-le în liniște ”. Putin acoperă urmele celei mai mari crime din Ucraina. Invadatorii ruși au dărâmat clădirea Teatrului Dramatic din Mariupol, care a devenit mormânt pentru sute de civili.


Serghei Valeroevici Atroșcenko, comandantul unității militare 75387


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”