Un adevăr crunt din Ucraina...

Un adevăr crunt din Ucraina...

Comunitatea de informații InformNapalm a publicat numele unui colonel rus care a dat ordin să se bombardeze teatrul, o maternitate și un spital pentru copii din Mariupol.

Hackerii au indicat că este vorba de Serghei Valeroevici Atroșcenko, comandantul unității militare 75387, Regimentul 960 de Aviație de Asalt al Rusiei, staționat pe aerodromul de lângă Primorsko-Akhtarsk. Atroșcenko s-a născut în Ucraina, în orașul Ovruch, regiunea Jitomir, iar acum locuiește în Primorsko-Akhtarsk.

InformNapalm spune că au transmis datele despre colonel și subordonații săi structurilor corespunzătoare pentru emiterea unui mandat de la Curtea Penală Internațională.

Hackerii au ”spart” corespondența lui Atroșcenko timp de câteva luni și au folosit cel mai eficient scurgerile de informații în interesul forțelor de apărare ucrainene.

Pe 16 martie 2022, Rusia a bombardat teatrul de teatru din Mariupol, ucigând sute de oameni. Criminalii de război din Federația Rusă, știind că în clădirea teatrului erau mulți civili, au lovit intenționat tocmai acolo, în ciuda inscripției uriașe „Copii”.

Invadatorii din Mariupol au dat ordinul: „Nu scoateți cadavrele, ci betonați-le în liniște ”. Putin acoperă urmele celei mai mari crime din Ucraina. Invadatorii ruși au dărâmat clădirea Teatrului Dramatic din Mariupol, care a devenit mormânt pentru sute de civili.


Serghei Valeroevici Atroșcenko, comandantul unității militare 75387


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse