Un adolescent dispărut s-a întors acasă după doi ani. O profesoară din California a fost arestată VIDEO

Un adolescent dispărut s-a întors acasă după doi ani. O profesoară din California a fost arestată VIDEO

O profesoară, pe numele ei Holga Castillo Olivares, în vârstă de 61 de ani, a fost arestată sub acuzația că a ascuns un adolescent care era declarat dispărut de aproape doi ani, relatează The Guardian .

Olivares este învinuită că a ascuns un minor timp de doi ani. Foto: Captură video YouTube

Cadrul didactic de la școala publică din Sacramento a ascuns faptul că adolescentul locuia la ea acasă, în ciuda faptului că acesta a fost declarat dispărut din primăvara anului 2020.

Tutorele băiatului, Katte Smith, a afirmat că la 18 mai 2020, copilul, care avea 15 ani la acea vreme, a părăsit locuința familiei sale după o dispută aprinsă cu privire la regulile casei.

Ulterior, familia a semnalat dispariția adolescentului pe 9 iunie, însă băiatul nu a fost găsit timp de aproape doi ani. În perioada în care băiatul era dispărut, polițiștii i-au interogat familia și prietenii, inclusiv pe profesoara acestuia, însă ancheta nu a dus la găsirea acestuia.

Apoi, pe 11 martie a acestui an, adolescentul s-a întors la familie, cerând să se mute înapoi. El a spus familiei că a locuit la Olivares, care este mama unuia dintre prietenii săi.

Nu poți să ascunzi copilul cuiva și să crezi că este în regulă”, a mai adăugat Smith pentru KCRA.

Holga Castillo Olivares a fost acuzată, joi, 20 octombrie, pentru reținerea unui minor și contribuția la infracțiunea minorului, iar luni s-a prezentat în instanță.

Unitatea de învățământ a confirmat faptul că Holga Castillo Olivares este angajată a școlii din orașul Sacramento și a transmis că aceasta a fost suspendată pe perioada anchetei.

Acuzațiile formulate sunt pentru fapte care nu au legătură cu atribuțiile angajatului”, se arată în declarație.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /