Un adolescent italian s-a prezentat la medic cu dureri de cap. Descoperirea șocantă a cadrelor medicale după o investigație amănunțită

Un adolescent italian s-a prezentat la medic cu dureri de cap. Descoperirea șocantă a cadrelor medicale după o investigație amănunțită

Minorul s-a prezentat la spitalul San Giacomo d'Altopasso din Licata cu o mică rană la cap. Investigațiile au relevat prezența unui glonț. Tânărul va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Copilul avea un glonț în cap FOTO: Arhivă

El s-a prezentat la spital cu o mică rană la tâmplă, spunându-le medicilor că s-a lovit la cap, dar verificările instrumentale au arătat că avea un glonț înfipt în tâmplă. Glonțul era de aproximativ 7 milimetri și se pare că ineva l-ar fi împușcat, potrivit corriere.it.

După ce s-a constatat hemoragia, băiatul a fost transferat de la spitalul din Licata la "Sant'Elia" din Caltanissetta, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Adolescentul se află într-un prognostic rezervat. A fost anunțată poliția, care se ocupă de anchetă. Este un mister ce s-a întâmplat cu adolescentul, pentru că el a declarat că s-a lovit la tâmplă când a căzut.

Inițial, chiar și medicii, care l-au văzut în picioare și conștient, l-au crezut. Apoi, când a început să se simtă rău, au fost efectuate investigații, iar "corpul străin" a fost găsit în capul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?