Un afacerist german și familia lui se aflau în avionul Cessna prăbușit în Marea Baltică

Un afacerist german și familia lui se aflau în avionul Cessna prăbușit în Marea Baltică

Un important om de afaceri german se afla la bordul avionului privat Cessna 551, care s-a prăbușit, duminică seară, în Marea Baltică în largul coastelor Letoniei, după ce a străbătut Europa pornind din sudul Spaniei, fără a răspunde apelurilor controlorilor de trafic aerian, relatează Reuters , conform Agerpres .

Milionarul german pilota avionul Cessna prăbușit în Marea Baltică FOTO Twitter / Daily Mail

Aeronava, înregistrată în Austria, a decolat, duminică după-amiaza, de pe aeroportul orașului spaniol Jerez de la Frontera. La aproximativ o oră după decolare, serviciul spaniol de control aerian a pierdut contactul cu avionul și a alertat serviciul omolog francez.

Piloții avioanelor de vânătoare, ridicate de la sol pentru a supraveghea avionul Cessna, au transmis ulterior că nicio persoană nu a fost văzută în cabina de pilotaj a acestuia. Experții în aviație au spus că scăderea presiunii ar fi putut provoca leșinul pilotului și pasagerilor și de aceea nu au putut fi văzuți.

După schimbarea direcției la Paris și apoi la Köln, ajuns în zona Mării Baltice aeronava a început să piardă viteză și altitudine și s-a prăbușit.

Pot confirma că este un avion privat al patronului nostru Karl-Peter Griesemann”, a afirmat un reprezentant al companiei Quick Air, compania aeriană charter cu sediul în oraşul german Köln şi deţinută de omul de afaceri precizat.

Conform publicaţiei Express din Köln, Griesemann, în vârstă de 72 de ani, pilota avionul, iar la bordul aeronavei se aflau soţia, fiica (26 de ani) şi prietenul acesteia.

Echipele de salvare au descoperit în zona în care s-a prăbușit avionul resturi concentrate ale acestuia şi o pată de petrol. Pentru moment, niciuna dintre persoanele care se aflau la bordul aeronavei nu a fost găsită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…