Un animal din Botoșani și-a omorât concubina, a spus la toată lumea din sat, dar două zile nu l-a crezut nimeni!

Un animal din Botoșani și-a omorât concubina, a spus la toată lumea din sat, dar două zile nu l-a crezut nimeni!

Un bărbat şi-a serbat cea de-a 48-a zi de naştere în custodia poliţiei, după ce şi-a ucis în bătaie concubina. Bărbatul, originar din satul Bogdăneşti, comuna Santa Mare, a fost reţinut de poliţişti, audiat, după care internat la Psihiatrie. Acesta a reuşit să îi şocheze atât pe anchetatori, cât şi pe cadrele medicale dar şi întreaga comunitate din Santa Mare, după ce şi-a omorât partenera şi a dormit două nopţi alături de ea.

Apelul la 112 a venit din partea unei vecine de-a bărbatului. Acesta le-a spus tuturor vecinilor că şi-a omorât concubina încă de marţi, însă nimeni nu îl lua în serios. Ulterior, când a observat că femeia nu mai ieşea din casă de câteva zile, una dintre vecine a apelat serviciul 112. „I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a spus unul dintre vecinii bărbatului.

Agresor internat la Psihiatrie

Ce a urmat i-a şocat nu numai pe vecini, ci şi pe anchetatori şi cadrele medicale ajunse la faţa locului. Astfel, în urma apelului la 112, la locuinţa bărbatului au ajuns un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă, iar femeia cu care acesta locuia de mai mulţi ani a fost găsită fără suflare. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Decesul a surveni în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare”, a spus un cadru medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA).

Ulterior, poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe bărbat şi l-au transportat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

După audieri, bărbatul a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, pentru a fi supus unei evaluări de specialitate, urmând ca în perioada următoare medicii să decidă dacă acesta avea sau nu discernământ în momentul producerii faptei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Iubire plătită cu viaţa

În ultima vreme tot mai multe femei ajung sa cadă victime partenerilor de viaţă, iar unele femei ajung chiar să fie ucise de partenerii de viaţă. În luna august a anului trecut de exemplu trei femei în vârstă de 37, 39 şi respectiv 62 de ani de ani, din judeţ, şi-au pierdut viaţa după ce au fost bătute de soţii lor. Una dintre acestea a zăcut în comă după o hemoragie intracerebrală şi a murit la două zile după internare. Cel care a apelat serviciul 112 a fost chiar soţul femeii.

La doar o zi distanţă, o femeie de 39 de ani din Frumuşica, a fost găsită moartă în casă, prezentând urme de violenţă. Iniţial poliţiştii au crezut că este vorba despre o moarte naturală, deşi era vorba de tânără. Cel care a sunat la 112 a fost chiar soţul femeii, în vârstă de 35 de ani. Acesta le-a spus operatorilor că o găsise pe femeie căzută în casă, fără suflare.

Cel de-al treilea caz a avut loc la Corlăteni, când o femei de 62 de ani a fost ucisă cu toporul de partenerul ei de viaţă. Aceasta îl iertase cu câteva luni mai devreme după ce îi făcuse plângere pentru violenţă în familie.

Cu exact o lună mai devreme, un caz aproape asemănător a avut loc în Truşeşti. O femeie care îşi iertase de mai multe oi iubitul după ce a bătut-o şi ameninţat-o, a fost atacată de acesta cu un cuţit şi înjunghiată în spate de mai multe ori. Ulterior, speriat de ce a făcut, bărbatul s-a aruncat în faţa unui tren.

SURSA: Monitorul de Botoșani


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...