Un băiat de 13 ani a spart 7 maşini în doar două ore

Un băiat de 13 ani a spart 7 maşini în doar două ore

Poliţiştii din Vrancea s-au chinuit o săptămână să-l prindă pe cel care a reușit să spargă nu mai puțin de 7 mașini în doar două ore, în preajma Crăciunului.

Se pare că autorul spargerilor este un adolescent de 13 ani. Copilul se afla în plasament la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi a fost internat într-un centru special.

Prejudiciu de 4.200 lei

Faptele au fost comise acum o săptămână, în noaptea de 27/28 decembrie 2021. Băiatul a intrat în șapte mașini, după ce a spart geamurile de la portiere sau a forțat portierele.

În unul dintre autoturisme a găsit 280 de lei, bani pe care şi i-a însuşit. Prejudiciul produs de el se ridică la peste 4.200 de lei, din estimările făcute de poliţişti.

„Având în vedere că minorul are vârsta de 13 ani, iar custodele legal este DGASPC Vrancea, acesta a fost internat într-un centru specializat. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt calificat”, potrivit IPJ Vrancea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria