Un băieţel de trei ani din Braşov a murit din cauza COVID-19

Un băieţel de trei ani din Braşov a murit din cauza COVID-19

Un copil de sex masculin din Braşov, în vârstă de trei ani, a decedat ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus, a anunţat duminică Grupul de Comunicare Strategică.

Conform GCS, băieţelul avea multiple comorbidităţi.

Alte 113 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 8.926, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 17 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 36 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 26 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 27 decese la categoria de peste 80 de ani.

Potrivit GCS, 106 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, 6 pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent. AGERPRES/ (AS - autor: Eusebi Manolache, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale