Un bărbat a cumpărat dintr-un târg doi căței din rasa pudel, care s-au dovedit a fi dihori îndopați cu steroizi

Un bărbat a cumpărat dintr-un târg doi căței din rasa pudel, care s-au dovedit a fi dihori îndopați cu steroizi

Un argentinian a cumpărat doi câini din rasa pudeli cu 150 de dolari, dar mai târziu a aflat că erau dihori tratați cu steroizi, scrie The Mirror, citat de Ziare.com.

Un bărbat din Argentina a cumpărat doi pudeli de la un târg local. În timpul primei vizite la medicul veterinar, s-a dovedit că i s-a vândut rozătoare în loc de câini.

Articolul spune că vânzătorii de animale sunt de fapt escroci. Ei au crescut creaturi albe, care au fost pompate cu hormoni după naștere. De asemenea, blana animalelor a fost pieptănată astfel încât acestea să pară mai pufoase. În cele din urmă, dihorii au fost comercializați drept câini mici.

Jurnaliştii au subliniat că animalele sunt diferite vizual. Dihorii au nasul și botul mai ascuțit, deși se pot asemăna cu cățeii în ceea ce privește blana. Pudelul este o rasă populară și ieftină, câinii sunt într-adevăr similari ca mărime cu dihorii.

Presa a subliniat că acest caz nu este primul. Anterior, un dihor mare deghizat în Chihuahua a fost vândut unei femei la piața La Salada.

„De obicei, un pudel costă aproximativ 1.000 de dolari în SUA, iar un dihor poate fi luat pentru doar 75 de dolari. Dihorii sunt, de asemenea, animale de companie grozave, așa că poate că nu a fost o pierdere totală – aceste mici rozătoare blănoase sunt extrem de răutăcioase și jucăușe, și pot chiar fi dresate ca niște câini de talie mică”, a notat presa.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”