Un bărbat a descoperit acum că, toată iarna, cinci urși au hibernat sub casa lui

Un bărbat a descoperit acum că, toată iarna, cinci urși au hibernat sub casa lui

Un bărbat din SUA și-a dat seama abia acum, odată cu venirea primăverii, că cinci urși au hibernat sub casa lui toată iarna.

Bărbatul, care a închiriat o casă în South Lake Tahoe, a spus că, din când în când, a mai auzit sunete ciudate, asemănătoare unui sforăit, venind dinspre podeaua de lemn a casei, însă nu s-a panicat și nici nu s-a gândit că un animal sălbatic și-a făcut culcuș în casa lui. Însă, în această săptămână, sunetele s-au intensificat și au devenit mai clare și mai dese. Bărbatul a recunoscut mormăitul unui urs și a sesizat o organizație de protecție a urșilor, relatează CNN .

O echipă a venit să verifice casa și a descoperit sub ea nu mai puțin de 5 urși negri, o mamă și patru pui.

Directorul executiv al BEAR League, Ann Bryant, a declarat pentru CNN că, cel mai probabil, urșii au hibernat sub casă de la începutul lunii decembrie.

Zgomotele pe care le-a auzit chiriașul erau probabil cele scoase în timpul alăptării. „Acești urși nu hibernează profund, ei intră într-un fel de stare de veghe”, a mai spus ea.

Atunci când echipa a descoperi urșii, mama își pregătea puii pentru ieșirea din hibernare. De altfel, ursoaica a ieșit de sub casă chiar atunci, și-a chemat puii și au plecat cu toții spre pădure.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…