Un bărbat din India și-a ucis cu un cuțit 14 membri ai familiei, după care s-a sinucis

Un bărbat din India și-a ucis cu un cuțit 14 membri ai familiei, după care s-a sinucis

Un bărbat de 35 de ani din India este suspectat că și-a ucis cu un cuțit de măcelărie 14 membri ai familiei, printre care și șapte copii, după care s-a sinucis, a anunțat duminică poliția, potrivit AFP. Faptele s-au produs sâmbătă seară, după o reuniune de familie la Thane, la 32 de kilometri de Mumbai.

"Hasnin Anwar Warekar s-a sinucis după ce a tăiat gâtul altor membri ai familiei, inclusiv părinților săi", a declarat pentru AFP Gajanan Laxman Kabdule, purtătorul de cuvânt al poliției din Thane.

Unică supraviețuitoare a familiei, o soră a bărbatului a fost spitalizată după ce vecinii, auzind-o strigând după ajutor, ar fi alertat poliția.

"Nu am putut să o interogăm încă pe sora de 21 de ani a agresorului, singura supraviețuitoare, care a fost spitalizată și este profund traumatizată", a declarat Kabdule.

Conform presei locale, Warekar ar fi pus sedative în mâncare înainte de a comite crimele.

"Primele indicii lasă de înțeles că suspectul a încuiat toate ușile casei și i-a asasinat pe membrii familiei în timp ce aceștia dormeau, folosind un cuțit care a fost găsit în apropierea sa", a precizat pentru cotidianul Indian Express un reprezentant al poliției locale, Ashutosh Dumbre.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Thane a spus că anchetatorii așteaptă rezultatele analizei pentru a putea spune dacă victimele au fost sedate. Desfășurarea faptelor și mobilul crimelor nu sunt clare deocamdată.

Agenția Press Trust of India afirmă că la originea crimelor s-ar afla o dispută imobiliară. Dumbre a precizat pentru Indian Express că primele investigații nu permit încă explicarea acestor crime. Potrivit Indian Express, presupusul criminal ar fi un contabil.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro