Un călău ISIS care a decapitat peste 100 de oameni a încasat ajutor social din Marea Britanie

Un călău ISIS care a decapitat peste 100 de oameni a încasat ajutor social din Marea Britanie

Un fost rezident britanic, care a devenit călău ISIS decapitând peste 100 de persoane, a fost capturat în Siria. Anouar Haddouchi, care s-a născut în Belgia, dar s-a mutat la Birmingham în 2009, a încasat ajutoare sociale de la statul britanic în perioada în care a activat în grupul terorist.

Anouar Haddouchi, 35 de ani, care a fost poreclit „Călăul din Raqqa”, a fost capturat de forțele democratice siriene și încarcerat într-o închisoare a grupului, relatează Het Laatste Nieuws.

Citește și: Pericolul ISIS reapare. Gruparea teroristă se regrupează

Aceeași sursă spune că acesta a decapitat pentru ISIS peste 100 e persoane, în Raqqa. Odată cu Anouar Haddouchi, a fost arestată și soția acestuia, Julie Maes, de 32 de ani, care a luptat, de asemenea, pentru teroriștii ISIS.

Anouar Haddouchi și soția lui au ajuns în Siria în 2014 și au intrat în ISIS. Dar în toată această perioadă cei doi au încasat de la statul britanic ajutoare sociale de aproximativ 10.000 de lire sterline. Toți acești bani ar fi ajuns în visteria ISIS.

Anouar Haddouchi nu a putut să încaseze direct acești bani, dar cel puțin 3.000 de lire ar fi fost încasați de Mohamed Abrini, cel care ar fi participat la organizarea atacurilor teroriste din noiembrie 2015, de la Paris și 2016, din Bruxelles.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …