Un cetățean străin deghizat în livrator de mâncare a furat dintr-o locuință din Capitală un seif cu zeci de mii de euro și dolari

Un cetățean străin deghizat în livrator de mâncare a furat dintr-o locuință din Capitală un seif cu zeci de mii de euro și dolari

Doi cetăţeni străini au fost arestaţi preventiv, fiind acuzați că, alături de o altă persoană, ar fi furat dintr-o locuință din Capitală un seif în care erau 40.000 de euro, 10.000 de dolari şi 5.000 de lei.

Masina PolitieFoto: Facebook

Anunțul a fost făcut vineri de Poliția Capitalei, care precizează că furtul seifului a avut loc într-o locuință din sectorul 3 și a fost semnalat în 21 ianuarie.

Conform sursei citate, polițiștii au stabilit că suspecții sunt trei bărbaţi de 21, 24, şi 26 de ani, toţi cetăţeni străini.

Anchetatorii au stabilit că în 21 ianuarie, în jurul orei 18,30, bărbatul de 26 de ani, deghizat în angajat al unei societăţi de livrare mâncare, ar fi pătruns în locuinţa victimei, de unde ar fi furat un seif metalic în care se aflau sumele de 40.000 de euro, 10.000 dolari, 5.000 de lei, precum şi mai multe documente personale.

El ar fi fost ajutat de ceilalți doi bărbaţi - unul dintre el i-ar fi furnizat informaţii referitoare la adresa victimei şi locul în care se aflau bunurile de valoare, iar celălalt le-ar fi asigurat transportul cu mașina.

Imediat după comiterea furtului, bărbatul de 21 de ani a părăsit teritoriul ţării.

Joi au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie la adresele unde locuiau ceilalţi doi bărbaţi. Ei au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv, precizează Poliția Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?