Un director IT găsit mort, înconjurat de jucării sexuale/Detaliile ciudate care ridică semne de întrebare anchetatorilor

Un director IT găsit mort, înconjurat de jucării sexuale/Detaliile ciudate care ridică semne de întrebare anchetatorilor

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort în apartamentul său din Courbevoie, Paris. Pe lângă faptul că era înconjurat de jucării sexuale, mai multe detalii ieșite din comun au atras atenția anchetatorilor, care nu pot spune încă dacă este vorba de o crimă sau nu.

Bărbatul avea picioarele legate, o pungă de plastic pe cap și era așezat în pat, parțial dezbrăcat, lângă el fiind diverse jucării sexuale și gadgeturi, potrivit Știrile ProTV .

Victima era director IT la o companie, iar poliția a fost alertată de un coleg de al său de serviciu care era îngrijorat după mai multe zile în care victima nu s-a dus la muncă și nu a putut fi contactată.

O anchetă cu privire la cauzele morții a fost deschisă de parchetul Nanterre. Detaliul ciudat care le-a atras atenția polițiștilor criminaliști a fost capul, care îi era acoperit cu o pungă de plastic, gleznele erau legate, dar nu și mâinile.

De asemenea, până acum nu există indicii cum că ar mai fi fost o altă persoană prezentă. Nu există semne că ar fi fost o spargere și nu există lovituri pe corpul bărbatului.

Anchetatorii iau în calcul sinuciderea, dar și un joc erotic scăpat de sub control, ce implică asfixierea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?