Un fost candidat PSD, condamnat la închisoare pentru proxenetism

Un fost candidat PSD, condamnat la închisoare pentru proxenetism

Costică Dobre, fost candidat PSD la funcţia de primar în Şuţeşti, județul Brăila, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată pentru proxenetism, iar fratele său, Ioniţă, la patru ani şi șase luni cu executare. Sentința nu este definitivă. În 2016, când au analizat candidatura lui Dobre, pe atunci inculpat, pesediștii brăileni au considerat că trebuie să meargă pe prezumția de vinovăție. 

 Magistraţii brăileni l-au condamnat pe Ioniţă Dobre, 47 ani, la o pedeapsă de patru ani şi șase luni de închisoare pentru trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi iniţierea unui grup infracţional organizat, scrie Obiectivbr.ro.

Soţia acestuia, Dana Gabriela, a primit trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de minori şi trafic de persoane, iar Costică Dobre, fratele lui Ioniţă şi fost candidat PSD la funcţia de primar al comunei Suţeşti, doi ani de închisoare cu suspendare condiţionată pentru proxenetism şi aderare/sprijinire a unui grup infracţional organizat.

 Ceilalţi doi inculpaţi, Ovidiu Feraru şi Gelu Iulian Mache, au primit câte trei ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de minori, trafic de persoane (Feraru) şi aderare/sprijinire a unui grup infracţional organizat (Mache).

Sentința nu este definitivă.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante