Un fost polițist român a fost arestat în Italia după ce și-a terorizat fosta iubită și i-a incendiat masina

Un fost polițist român a fost arestat în Italia după ce și-a terorizat fosta iubită și i-a incendiat masina

Daniel Ionuț Neculae (36 de ani), un fost polițist care s-a ascuns în Italia ca să scape de executarea unei pedeapse de opt ani pentru infracțiuni contra proprietății, a fost arestat, potrivit Stiri Diaspora , după ce și-a terorizat fosta iubită.

Fostul polițist și mașina incendiată. FOTO captură corrieredelveneto.corriere.it / Știri Diaspora

Bărbatul a amenințat-o cu moartea pe femeia în vârstă de 32 de ani, româncă și ea, barmanița în Italia, și i-a incendiat mașina.

Poliția din Italia l-a găsit în apropierea orașului Treviso, ascuns în casa unui cuplu de români, și a pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile de la București și un ordin de arest preventiv emis de judecătorul de instrucție Treviso la cererea Parchetului, pentru că și-a urmărit victima și le-a amenințat cu moartea pe ea și pe fetița acesteia.

„În sfârșit l-au prins și l-au arestat”

Bărbatul este acuzat de pagubă și incendiere , după ce a dat foc mașinii româncei.

„Sunt fericită, în sfârșit l-au prins și l-au arestat”, a răsuflat ușurată femeia, care, timp de an an, a fost terorizată de fostul polițist.

Cei doi au avut o relație scurtă care a început pe rețelele de socializare . Bărbatul i-a spus că este om de afaceri și patronul unei firme, însă barmanița a descoperit că erau minciuni și l-a părăsit.

Atunci a început calvarul pentru ea, căci fostul polițist a început să o persecute. Pe 15 februarie i-ar fi incendiat femeii mașina, în parcarea din spatele blocului în care locuiește ea cu fiica cea mică, potrivit Știri Diaspora, iar polițiștii au început investigațiile.

Amenințată cu moartea

Amenințările bărbatului au îngrozit-o pe femeie începând cu momentul în care fostul polițist a pus în interiorul unui sac cu hainele fetiței teaca unui pumnal.

S-a prezentat la mine acasă, la grădinița fiicei mele, la serviciu, era peste tot (...). M-a amenințat cu moartea, am primit până la 200 de mesaje pe zi de la numere diferite”, a povestit femeia, potrivit sursei citate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...