Un italian ar fi împânzit un cartier din Palermo cu afișe cu fosta soție și cei 15 presupuși amanți

Un italian ar fi împânzit un cartier din Palermo cu afișe cu fosta soție și cei 15 presupuși amanți

Un bărbat italian este bănuit că ar fi împânzit un cartier întreg din Palermo cu afișe cu fosta soție și 15 bărbați despre care spune că erau amanții ei. Bărbatul era supărat că l-a părăsit soția și s-a răzbunat, astfel, pe ea. Bărbații din imagini sunt politicieni, avocați și fotbaliști.

Fluturași puși pe mașini în Palermo FOTO Corrieredelmezzogiorno

Italianul ar fi pus la cale răzbunarea după ce a fost părăsit de soție. Astfel, el a plasat fluturași cu acele imagini cu soția lui și bărbații despre care spunea că sunt amanții ei pe toate străzile, dar și pe mașini.

Carabinierii anchetează cazul atât pentru defăimare, dar și pentru hărțuire, în condițiile în care fotografii cu afișele au început să circule și pe WhatsApp, scrie Observatornews.

Reclamații pentru hărțuire

Acesta este doar un episod din întregul scandal pe care îl face bărbatul, după despărțirea lor. Femeia a reclamat că i-au fost incendiate nu mai puțin de trei mașini, ultima în decembrie anul trecut. De asemenea, ea a mai reclamat că primește mesaje de amenințare pe telefonul mobil, potrivit Corriere del Mezzogiorno .

Fostul soț nu recunoaște și le-a spus carabinierilor că nu a fost implicat și, prin intermediul avocatului său, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute. Audiată, femeia ar fi exclus că soțul ei a fost cel care a împânzit centrul orașului cu acele afișe.

La rândul lor, unii dintre cei care apar în imagini au spus că vor depune plângere.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima